Leave Your Message
Den indonesiske industriudvekslingskonference i 2023

Nyheder

Den indonesiske industriudvekslingskonference i 2023

2024-05-05

Baijinyi-virksomheden deltog for nylig i ASEAN Manufacturing Summit i Indonesien, med fokus på at fremme en cirkulær økonomi for plast og F&B. Dette forum var en enestående platform for branchefolk til at deltage i frugtbare diskussioner og fremme strategiske partnerskaber. Arrangementet gjorde det muligt for virksomhederne at synkronisere deres indsats ved at trække på branchens kollektive visdom.

Baijinyi One Company greb ivrigt denne mulighed for at udforske potentielle samarbejder med ligesindede organisationer. Topmødet understregede, at det haster med at omstille sig til en cirkulær økonomi, især inden for plastik- og fødevare- og drikkevaresektoren. Med dette i tankerne er Baijinyi One Company forpligtet til at implementere bæredygtig praksis og aktivt forfølge partnerskaber for at forkæmpe en mere miljøvenlig fremtid.


For at fremme denne forpligtelse er Baijinyi-virksomheden opsat på at integrere sprøjtestøbe-, blæsestøbe- og lukkestøbeløsninger i sine fremstillingsprocesser. Ved at samarbejde med førende eksperter inden for formteknologi, såsom bgy-fremstilling, sigter Baijinyi mod at øge effektiviteten, minimere spild og bidrage til et grønnere, mere bæredygtigt industrilandskab.