Leave Your Message
Изложба за пакување во Тајланд 2023 ProPak Азија

Вести

Изложба за пакување во Тајланд 2023 ProPak Азија

2024-04-07 11:49:38

ПОКАНА
2023 Тајланд меѓународна изложба за пакување ProPak Азија
Датум: 14-ти-17-тијуни 2023 година
Адреса: 88 Bangna-Trad Road (Km.1), Bangna, Bangkok 10260, Thailand Бангкок Меѓународен трговски и изложбен центар

ProPak Asia стана водечка платформа во Азија за индустријата за пакување и преработка. Емисијата дава сеопфатен преглед на најновите решенија за пакување, машини, материјали и технологии. Обезбедува вредни можности за вмрежување за професионалците од индустријата за поврзување, соработка и размена на идеи. Baijinyi ќе ја користи оваа платформа за да ја покаже нашата сила и да дозволи повеќе луѓе да не видат и да бидат подготвени да станат партнери со нас.

Меѓународната изложба за пакување во Тајланд 2023 ProPak Asia ќе има широк спектар на производи и услуги поврзани со пакување, преработка и логистика. Од пакување на храна и пијалоци до фармацевтско и козметичко пакување, изложбата ќе опфати широк спектар на индустрии. Посетителите може да очекуваат да видат врвни машини за пакување, решенија за автоматизација, одржливи материјали за пакување и многу повеќе.

Покрај изложбата, ProPak Asia ќе биде домаќин и на серија семинари, работилници и конференции. Овие едукативни сесии ќе дадат вредни сознанија за најновите индустриски трендови, најдобри практики и регулаторни ажурирања. Присутните ќе имаат можност да учат од индустриски експерти и да стекнат подлабоко разбирање за предизвиците и можностите со кои се соочува секторот за пакување

Меѓународната изложба за пакување во Тајланд во 2023 година, ProPak Asia, се очекува да привлече разновидна публика, вклучувајќи професионалци за пакување, производители, добавувачи и индустриски засегнати страни. Ќе служи како платформа за бизнисите да ги покажат своите производи, да градат свест за брендот и да истражуваат нови деловни можности на динамичниот азиски пазар.

Генерално, ProPak Asia 2023 ветува дека ќе биде возбудлив и информативен настан за сите вклучени во индустријата за пакување. Со својата сеопфатна изложба на производи, технологии и едукативни сесии, изложбата несомнено ќе игра клучна улога во обликувањето на иднината на секторот за пакување во Азија и пошироко.

news3ijs