Leave Your Message
Konferenca indonezijske industrijske izmenjave 2023

Novice

Konferenca indonezijske industrijske izmenjave 2023

2024-05-05

Podjetje Baijinyi je nedavno sodelovalo na proizvodnem vrhu ASEAN v Indoneziji, ki se je osredotočalo na pospeševanje krožnega gospodarstva za plastiko in hrano in pijačo. Ta forum je strokovnjakom iz industrije ponudil izjemno platformo za plodne razprave in spodbujanje strateških partnerstev. Dogodek je podjetjem omogočil sinhronizacijo prizadevanj na podlagi skupne modrosti industrije.

Podjetje Baijinyi One Company je nestrpno izkoristilo to priložnost za raziskovanje potencialnega sodelovanja s podobno mislečimi organizacijami. Vrh je poudaril nujnost prehoda na krožno gospodarstvo, zlasti v sektorjih plastike ter hrane in pijače. Ob upoštevanju tega je podjetje Baijinyi One Company zavezano izvajanju trajnostnih praks in dejavnemu prizadevanju za partnerstva za zavzemanje za okolju prijaznejšo prihodnost.


Za nadaljevanje te zaveze je podjetje Baijinyi navdušeno nad integracijo kalupov za brizganje, kalupov za pihanje in rešitev kalupov za zapiranje v svoje proizvodne procese. S partnerstvom z vodilnimi strokovnjaki na področju tehnologije kalupov, kot je bjy production, želi Baijinyi izboljšati učinkovitost, zmanjšati količino odpadkov in prispevati k bolj zeleni in trajnostni industriji.