Leave Your Message
Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le PET Blowing Mold ma Rotary Blow molder

Tala Fou

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le PET Blowing Mold ma Rotary Blow molder

2024-04-07 11:54:23

O le fa'afefete fa'avili mo le fa'amomoli o se vaega taua i le gaosiga o PET (polyethylene terephthalate) fagu ma koneteina. O lenei tekonolosi fou ua suia ai le faiga o le faʻafefe o le PET, ma ofoina atu le tele o mea lelei i tulaga o le lelei, gaosiga, ma le lelei.

PET feula limu ua mamanuina e faumea PET liusuavai i le fagu manao po o se atigi pusa. O lo'o fa'aaogaina e le fa'avili fe'avea'i se masini fa'ata'amilo e fa'amalieina ai le fa'agasologa o le feula, ma fa'atupu ai le fa'avavevave o ta'amilosaga o le gaosiga ma maualuga atu le gafatia o galuega. O lenei tekinolosi e sili ona aoga mo tagata gaosi oloa o loʻo saili e faʻafaigofie a latou laina gaosiga ma faʻafetaui le faʻatupulaia o manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi PET.

tala-2i70

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le rotary mold molder molder o lona gafatia e faʻaleleia ai le gaosiga lelei. I le faʻaaogaina o se masini faʻaogaina, e mafai e le limu ona faʻaogaina le tele o ana, faʻatagaina mo le faʻaogaina faʻatasi o le tele o koneteina. O lenei mea e matua fa'aitiitia ai taimi ta'amilosaga ma fa'atuputeleina ai le lelei atoatoa o le gaosiga, e mafai ai e le au gaosi oloa ona fa'ataunu'uina taimi fa'atapula'a ma fa'ataunu'u poloaiga tetele ma le faigofie.

talafou-1zq2

E le gata i lea, o le molder feula fa'ata'amilo e ofoina atu le sa'o lelei ma le tumau i le fa'agasologa o le fa'ailoga. O le fa'aogaina o le masini e fa'amautinoa ai le tufatufaina tutusa o mea PET, e maua ai le mafiafia o puipui ma le tulaga lelei o oloa. E mana'omia lea mo le gaosiaina o fagu PET ma atigipusa maualuga e fetaui ma tulaga fa'apisinisi ma fa'amoemoega o tagata fa'atau.

talafou-3xwg

E le gata i le lelei ma le faʻaleleia atili o le lelei, o le rotary blow mold mo le blow molder e fesoasoani foi i le faʻasaoina o tau mo tagata gaosi oloa. O le si'itia o le gafatia o le gaosiga ma le fa'aitiitia o taimi ta'amilosaga e mafua ai le fa'aitiitia o le fa'aaogaina o le malosi ma le tau o tagata faigaluega i le iunite e gaosia. O lenei mea ua avea ai le tekinolosi e le gata o se aseta taua i tulaga o le faatinoga ae o se tupe faʻaalu lelei mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faʻamalieina a latou gaosiga o gaosiga.

I le aotelega, o le faʻafefete faʻafefe molder molder o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma taua i le PET faʻafefeteina tekinolosi. O lona gafatia e faʻaleleia ai le lelei, lelei, ma le faʻaogaina o le tau e avea ai ma aseta taua mo le au gaosi oloa i totonu o fale faʻapipiʻi. Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo fagu PET ma pusa, o le faʻaaogaina o lenei tekonolosi fou ua sauni e faia se sao taua i le faʻafetauiina o manaʻoga faʻaleleia o le maketi.